INDEN JEG FYLDER 67

 

Pia Rosenbaum har overtaget rollen som Jane fra Kirsten Lehfeldt

Inden Jeg Fylder 67

Inden Jeg Fylder 67 handler om 66 årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder. Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur – inden det er for sent.

Det er en smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. Inden Jeg fylder 67 er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Pia Rosenbaum, et fyrværkeri af kvindelig komik, tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Inden Jeg Fylder 67… kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse af, at livet sgu snart rinder ud….

Medvirkende

Kirsten Lehfeldt / Pia Rosenbaum

Stig Hoffmeyer

Troels ll Munk

Benjamin Hasselflug

Christine Albrechtslund

Holdet bag
Instruktør
Pia Rosenbaum

Instrktør assistent
Thea Kastberg

Forfatter
Jane Prowse

Scenografi & Kostumer
Maja Boberg 

Lysdesign
Katja Andreasen

Koreograf
Sus Mathiasen

Lydeffekter
David Matschofsky
 

Parykker/Hår
Peter Aagaard

Teknik
Morten Thorup
Stefan Goldbaum Tarabini

Foto
Erling Mølgaard

Forlag
Nordiska

Om Forestillingen
Tekst på vej.