Musikforestillingen – I WANT YOU

Oplev et glædeligt gensyn med Morten Lützhøft & Nis Pedersen, som man kunne opleve i Landsteatrets forestilling om Simon & Garfunkel i forrige sæson. Nu tager de fat i den legendariske Bob Dylan, i en ny intim, rørende og gennemmusikalsk forestilling, som vil blive en fantastisk aften Down Merory Lane.

Bob Dylan er et fænomen – der indtog stjernehimlen i musikindustrien da vinylen for alvor blev kylet over disken i 60´erne. Hvem havde forestillet sig det, første gang hans nasale spæde stemme vrængede ud i alverdens stuer. Var det tidspunket ? Nej, for man blev ved at lytte til ham også mange år efter. Var det stemme ? Nej, for der var bestemt andre der sang noget bedre end ham. Det var sangene ! Han kunne skrive sange der ramte en åre, man nærmest kunne beskrive som en guldåre i al sangskrivning.

Musikforestillingen I WANT YOU, består af en række historier som hver især repræsenterer dele af Bob Dylans vidtfavnende personlighed ; trubaduren, profeten, den visionære poet, den elektriske judas, den kampberedte kendte, den genfødte prædikant og den ensomme cowboy.

Alt sammen fortalt og hørt igennem Bob Dylans udødelige musik og tekster med bl.a. I Want You, Blowin´In The Wind, Lay Lay Lay, Mr.Trambourine Man, Like a Rolling Stone, Hurricane, Knockin On Heavens Door, Just Like a Woman og mange mange flere.

Medvirkende

Morten Lützhøft

Nis Pedersen

 

Holdet bag

Musik & Tekst  Bob Dylan  

Idéoplæg  Erling Mølgaard

Manuskript  

Instruktør   Troells Toya 

Scenografi  

Backtracks  

Lyddesign  

Parykker / hår 

Kostumer  

Lysdesign  

Teknisk afvikler  

Foto & Video 

Om Forestillingen
Tekst på vej